Professionele Standbouw geheel in Uw bedrijfs-stijl

Geheel aangepast aan de stijl van Uw bedrijf en Uw product! Sinds vele jaren verzorgt Designed4living de standbouw voor diverse Nationale en Internationale bedrijven op een onderscheidende manier.

Voor elk budget een oplossing en bijna niets is onmogelijk. Op de bekende internationale bloemen beurzen hebben wij zelfs de mogelijkheden om Uw stand, inclusief design van bloemen & planten, totaal verzorgd uit te voeren.

De uitstraling en professionaliteit van Uw bedrijf staan voorop en daar zijn wij goed in!

Wat onze klanten zeggen

 • In een korte tijd een mooi ontwerp van onze stand afgeleverd en daarna gerealiseerd. Snelle service door korte lijnen.

  Knipscheer
 • De samenwerking met Designed4living is op en top! Jeffrey begrijpt wat we graag willen en vertaald dit naar een prachtige stand. We zijn trots op wat we samen realiseren en Designed4Living staat altijd klaar voor onze aanpassingen en met idee├źn om tot een geweldige stand te komen.

  HSI
 • Onze ervaring met Design4living start in 2018. Voor de eerste keer een voor ons nieuw en fris design voor onze stand voor de IFTF in Vijfhuizen. United Selections wilde graag een stand die de huisstijl mooi naar voren liet komen in een frisse, moderne, en strakke look, met recht een zeer geslaagde editie in 2018! Ontworpen en praktisch uitgevoerd door Design4living. Korte communicatie lijnen, praktische benadering en uitvoering. We kijken uit naar de IFTF editie in 2022 en het verder intensiveren van de samenwerking.

  United Selections

Neem contact met ons op

Eigenaar en directeur is Jeffrey Brockhoff, die in elk concept- ontwerp met U meedenkt om, samen met U, tot een geheel op wens afgestemd resultaat te komen.

Maatwerk op bestelling!

  Contactgegevens

  Lange Baan 6a
  8331 LW Steenwijk
  Nederland

  Stay in touch